Naar de inhoud

terug verder

Infraroodcabine Soleto van Röger

Met infrarode warmte de stijve spieren in uw rug laten ontspannen en het algemene welbevinden stimuleren: infraroodcabines van Röger voldoen volledig aan deze eisen en zijn geschikt voor elke woonruimte.

De infraroodsauna Soleto Duo van saunafabrikant Röger laat niets te wensen overDe infraroodcabine Soleto Duo: warmte voor tweeDe infraroodcabine Soleto brengt vormgeving en functionaliteit harmonisch samen.

Ergonomisch vormgegeven armsteunen ontworpen door Röger en een beweegbare rugleuning maken het verblijf in de cabine bijzonder comfortabel. De in de bodem geïntegreerde verwarming en de in het voorste gedeelte gemonteerde straler geven rondom een aangename warmte af in uw infraroodcabine.

De infraroodlampen voor de rug in een Röger infraroodcabine, met speciaal ontwikkelde reflectorgeometrie, zorgen voor een gelijkmatige warmteinwerking in de rugDe infraroodlamp voor de rug, met speciaal ontwikkelde reflectorgeometrie zorgt voor een gelijkmatige warmteinwerking in de rug. De in de lamp toegepaste gepatenteerde lavazandtechnologie zorgt voor een hoge en gelijkmatige afgifte van warmte aan uw lichaam. Voor een extra goed gevoel geven wij levenslange garantie op de ceramische infraroodstralingselementen. Dan wordt het tijd om te ontspannen.

Infrarood voor elke ruimte

De infraroodcabine voor één persoon, Soleto Uno, past op slechts 0,9 m²Infraroodcabine Soleto UnoAlle modellen onderscheiden zich door hun lichte en vriendelijke uiterlijk in fijnspar, dat in elke ruimte past. Het feit dat de infraroodcabine geen vocht afgeeft en weinig ruimte in beslag neemt, vereenvoudigt de keuze voor een geschikte locatie van de cabine: het eenpersoonsmodel, Soleto Uno, heeft slechts 0,9 m2 van uw waardevolle woonoppervlak nodig.

Een normaal 230 volt-stopcontact is voldoende voor een probleemloze installatie. Bovendien verbruikt de Soleto Uno met een vermogen van 1540 watt warmtestraling minder elektriciteit dan een gewone haarföhn.

Besturing van de Röger infraroodcabinesrBesturing van de Röger infraroodcabine  Het bedienpaneel met touchpad werkt eenvoudig en alle programma-instellingen zijn snel en gemakkelijk beschikbaar. Ook met alle gemakken tijdens gebruik van de cabine. Selecteer een voorkeuzeprogramma dan wel uw persoonlijke programma gewoon zelf.