Naar de inhoud

Disclaimer

Röger GmbH stelt de inhoud van deze website zorgvuldig samen zorgt ervoor dat deze regelmatig wordt geactualiseerd. Deze informatie dient uitsluitend voor niet-bindende informatievoorziening en vervangt niet het gedetailleerde en persoonlijke advies voor de beslissing voor het doen van een aankoop. De technische kenmerken en uitrusting van de beschreven producten zijn slechts voorbeelden. Deze technische kenmerken en uitrustingen kunnen vooral per land verschillen. Aanpassingen, die op ieder moment kunnen plaatsvinden, zijn voorbehouden.

Bindende informatie over de technische kenmerken, uitrusting of eigenschappen van onze producten zijn altijd en actueel uitsluitend verkrijgbaar bij uw Röger specialist. Röger GmbH is niet verantwoordelijk voor de actualiteit, juistheid en volledigheid van de informatie op deze website of voor een storingsvrije toegang. Wanneer wordt verwezen naar een website van een derde partij (m.b.v. links) is Röger GmbH niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte websites. Door te klikken op deze één van deze links verlaat u de beschikbare informatie van Röger GmbH.

Voor de diensten van derden kunnen afwijkende voorschriften van toepassing zijn, vooral met betrekking tot de bescherming van gegevens. Bovendien sluit Röger GmbH alle aansprakelijkheid bij het verlenen van servicediensten, met name voor het downloaden van door Röger GmbH ter beschikking gestelde gegevens op de website van Röger GmbH, en voor nalatigheid uit, tenzij zij betrekking hebben op contractuele verplichtingen, zoals het leven, gezondheid of lichaam of aanspraken volgens de wetgeving voor productaansprakelijkheid betreffen. Hetzelfde geldt voor nalatigheid van onze agenten.