Naar de inhoud

Nieuws, beurzen en evenementen

Actueel


Het wordt zweten voor SV Sandhausen

SV Sandhausen herstelt in een sauna van RögerVerdediger Marco Pischorn, aanvoerder Frank Löning en trainer Hans-Jürgen Boysen (v.l.n.r.)

De voetballers van SV Sandhausen zijn al opgewarmd voor de volgende wedstrijd: Eerst kwam de nieuwe trainer, daarna de sauna – nu wordt het niet alleen zweten op het voetbalveld maar ook in de sauna voor de spelers van– wanneer het team herstelt van de wedstrijd in een sauna van Röger GmbH.

Trainer Hans-Jürgen Boysen begroet de mogelijkheid voor de spelers om na de wedstrijd snel te kunnen herstellen. „In de 1e en 2e Bundesliga is een sauna bij iedere club standaard en hoort bij het trainingsprogramma – uiteindelijk zijn er nauwelijks andere alternatieven waarbij lichaam en geest zo snel kunnen herstellen“ En daarbij spreekt hij uit ervaring. Boysen is tenslotte al 35 jaar een fervent saunaganger.

De spelers zelf nemen het aanvullende trainingsprogramma voor het immuunsysteem en bloedsomloop zeer positief op: “Niet alleen op de voetbalclub maar ook privé gebruik ik de sauna om snel te kunnen herstellen. Een infraroodcabine bij gespannen spieren of een zweetsauna als er een verkoudheid aan zit te komen“, zo vertelt SV-aanvoerder en aanvaller Frank Löning. En verdediger Marco Pischorn vult aan: Nergens kan ik mentaal zo snel van een wedstrijd bijkomen en het hoofd weer leeg maken als in een sauna!“

Röger te gast bij „Einsatz in 4 Wänden“

De sauna Baleo maakt van een eenvoudige sauna een moderne wellness-oase en laat de eigenaren van een pas opgeknapt huis stralen van vreugde.

Het was en is de grootste wens van Bernd en Regina om samen met hun schoonzus Renate in hun eigen huisje op het platteland van hun pensioen te kunnen genieten. Hun grote droom is bijna voltooid, als een verwoestende brand in december 2011 alles met de grond gelijkmaakt.

Röger sauna BaleoRöger sauna Baleo in de aflevering „De ramp met het uitgebrande huis“ van de RTL-Serie „Einsatz in 4 Wänden“ met Tine Wittler wordt in het weer opgeknapte huis de badkamer met de hulp van Röger GmbH de badkamer omgebouwd tot een moderne wellness-oase. De sauna Baleo laat zich makkelijk integreren en het plaatsen gaat bijna vanzelf. Huiseigenaren Bernd en Regina zijn grote saunafans en helemaal verknocht aan hun Röger Baleo sauna in hun nieuwe badkamer.

Naar de sauna Baleo

Röger Sauna bij de RTL tv-serie “Einsatz in 4 Wänden” met Tine WittlerMonteur tijdens het inbouwenBij de constructie en verwerking hebben onze producten veel profijt van meer dan 50 jaar ervaring in de productie van sauna’s. Röger staat graag tot uw beschikking voor vragen en uitgebreid advies en ontwerpt samen met u uw eigen welness-oase.