Naar de inhoud

Links en websitetips

Onze aanbevelingen voor nog meer informatie over sauna’s, infraroodsauna’s en wellness.

Röger sauna’s dragen het RAL-keurmerk voor de saunabouw

Vertrouw bij de aankoop van een sauna op het veiligheidskeurmerk: Onze saunacabines: Sauna Baleo en Sauna Videro met het keurmerk RAL keurmerk voor de saunabouw uitstekend. Het RAL keurmerk garandeert u als koper ervan dat de door een onafhankelijke partij vastgelegde en geteste hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van producten – in ons geval als saunafabrikant - toegepast en nageleefd worden.

Let u bij het kopen van een sauna op het RAL-keurmerk zodat u alleen de beste saunakwaliteit in huis haalt en zich bij iedere saunagang ook echt veilig kunt voelen.


Naar het begin van de pagina

Röger GmbH is lid van de Duitse Saunabond

De Duitse Saunabond werd 65 jaar geleden al opgericht en treedt op als brancheorganisatie, waarin aandacht wordt gevraagd voor het gezondheidsaspect van warmte-koude saunavormen (van de klassieke sauna), dit uitbouwt en ondersteunt.

Bijna één op de drie Duitsers waardeert en ondervindt ondertussen de gezondheidsvoordelen van regelmatig saunabezoek. Een openbare sauna of liever in een privésauna, de Duitse Saunabond informeert saunafabrikanten, saunaondernemers en saunabezoekers regelmatig over trends, ontwikkelingen en onderzoeken naar sauna en gezondheid.


Naar het begin van de pagina

Röger GmbH is lid van de Duitse Vereniging voor Sauna, Infrarood en Stoombaden (Bundesfachverband Sauna, Infrarot und Dampfbad e.V.)

De Duitse Vereniging voor Sauna, Infrarood en Stoombaden, kortweg ook wel Saunavereniging genoemd, is de brancheorganisatie voor poducenten van wellness producten. Röger GmbH als saunafabrikant en distributeur van infraroodsauna’s is al sinds lange tijd lid, en was voor enkele jaren ook lid van het bestuur, van de vereniging.

Het werk van de vereniging bestaat eruit de saunagedachte te verspreiden, maar met name ook om technische en duurzame innovaties en doorontwikkelingen in de sauna- en infraroodcabinemarkt te bevorderen en leden met specifieke vragen te ondersteunen en te adviseren.


Naar het begin van de pagina

Extra websitetips:
Dieser Blog over gezondheid kan voor u interessant zijn.

Naar het begin van d pagina