Naar de inhoud
terug verder

De buitensauna Velito: elegant en robuust

De nieuwe buitensauna Velito heeft net als alle sauna's van Röger een opvallend modern design met een tijdloze, heldere belijning.

Dankzij het royale optioneel verkrijgbare panorama venster geniet u optimaal van de omgeving rondom. In de rugleuning van de Velito is als optie een kleurentherapie RGB-LED verlichting geïntegreerd. De horizontaal geplaatste buitenbekleding geeft de sauna een markante uitstraling. Voor de buitenkant van de Velito werd gekozen voor het buitengewoon vormbestendige en duurzame hout van de douglasspar. De vloer is van massief dennenhout dat aangenaam warm aan de voeten aanvoelt.


Dankzij het dubbel geïsoleerde plafond en het tot in perfectie afgedichte dak met overkapping biedt de nieuwe buitensauna van Röger u het hele jaar door zorgeloos saunaplezier.

Buitensauna Velito. Tevens kleinere modellen verkrijgbaar, bijvoorbeeld voor op het terras. Modern design, solide constructie, goede prijs-kwaliteitsverhouding: de buitensauna Velito. 

U kunt kiezen uit zes verschillende groottes en het interieur van de Velito kunt u naar keuze bekleden met vurenhout of hemlock. 

De Velito laat zich uiteraard ook uitbreiden met talrijke interessante opties, zoals een infrarood-zitplek die perfect bij de sfeer in de sauna aansluit of de gekleurde, in de rugleuning geïntegreerde LED lampen voor kleurentherapie.