Naar de inhoud

Saunafabrikant Röger staat voor de hoogste saunakwaliteit

Wij ademen kwaliteit. Gegarandeerd.

In een dagelijks leven waarin iedereen wereldwijd met elkaar verbonden is en de complexiteit steeds verder toeneemt, worden rustmomenten en ontspanning steeds schaarser, maar daarom juist steeds belangrijker. Wij willen met kwalitatief hoogwaardige producten uw behoefte aan ontspanning bevredigen.

Bij de constructie en verwerking hebben onze producten veel profijt van meer dan 50 jaar ervaring in de productie van sauna’s.

Behalve de hoge kwaliteit van onze producten vinden wij een goed advies voor onze klanten heel belangrijk. In Woerden en op veel andere plaatsen adviseren wij u graag uitgebreid en geven wij antwoord op al uw vragen. Een Röger sauna of infraroodsauna kopen: verkooppunten met adviesservice bij u in de buurt.

Wij hechten ook grote waarde aan een betrouwbare en snelle klantenservice. Een telefoontje is voldoende en ons serviceteam houdt zich bezig met uw verzoek. Onze ervaren medewerkers zijn met hun vakkennis en inzet de basis van onze bekwaamheid. Als leerbedrijf vinden wij het ook belangrijk om te investeren in de toekomst: onze basis voor duurzaamheid voeren wij ook uit in bijvoorbeeld inkoop en dienstverlening. Als familiebedrijf staan wij achter onze belofte.