Naar de inhoud

terug verder

Sauna Baleo: met een eigen identiteit, net als u

De sauna Baleo biedt alles wat uw saunahart sneller doet slaan: ze is compact zodat ze ook in uw badkamer past, of presenteert zich uitbundig in het wellnessgedeelte van uw woning. Bovendien kunt u met de ‘Tepidarium Plus’ optie een persoonlijke en aangename omgeving in uw sauna creëeren.

De hoogwaardige cabine is dankzij de modulaire bouwwijze extra flexibel: met het 10 cm brede rooster kan de sauna Baleo in de breedte en diepte worden aangepast aan de beschikbare ruimte. De sauna kan dichtbij de douche worden geplaatst en biedt ondanks het geringe vloeroppervlak toch veel binnenruimte. Doordat onderbankse verwarmingssysteem Calero het verwarmingssysteem Calero onder de saunabank is gemonteerd tovert de sauna Baleo ook kleine ruimtes in echte wellnes-oasen om. Bovendien Calero wordt de luchtcirculatie in de sauna door de Calero positief beïnvloed, wat resulteert in een gelijkmatige temperatuurverdeling en een bijzonder aangenaam saunaklimaat.

  • Interieur sauna Baleo van Röger Saunabau met saunaoven, onderbankoven Calero
  • Opgietklep voor de onderbankoven van de sauna Baleo van saunafabrikant Röger

Slim: bij deze oven zijn opgietingen ook zonder problemen mogelijk dankzij een in de warmeluchtschacht geïntegreerd luik. Hier is ook de vernevelaar met vulinhoud en niveau-indicator geplaatst. Wordt Scandinavische fijnspar uw keuze, dan kiest u voor een klassiek sauna-uiterlijk. Wilt u een harmonisch sauna-interieur met een zeer aangename atmosfeer dan bevelen wij u het hout van de Canadese hemlockspar aan. Vanwege zijn robuustheid is dit hout het meest geschikt voor sauna’s. In de in de hoek geplaatste glaspartij is ook de drempelloze deur geïntegreerd wat een grenzeloos uitzicht biedt. Hoe moet uw sauna Baleo eruitzien?

ruime keuze in afmetingen - en mogelijkheden

Interieur sauna Baleo met douglassparSauna Baleo met binnenbekleding
van douglasspar met saunaoven Scalio
Wat vindt u bijvoorbeeld van de onmiskenbare look van de douglasspar? De licht rode, glanzende nerfstructuur maakt van de sauna Baleo een echte blikvanger. Daarbij is de douglasspar in het interieur onbehandeld en is de buitenkant voorzien van een heldere lak. Of u nu voor Scandinavische fijnspar, hemlock of douglasspar kiest, het maakt van uw sauna Baleo helemaal uw persoonlijke sauna.

Sauna Baleo met hemlock binnenbekleding en raamSauna Baleo met hemlock binnenbekleding en raam.Uw ideeën voor verdere uitbreiding zijn bijna aan geen grenzen gebonden. Behalve de glazen hoek biedt de sauna Baleo ook een glazen voorkant voor maximale transparantie aan. Geniet van het uitzicht en laat uw blik ontspannen ronddwalen.

Voor een perfect op uw persoonlijke wensen afgestemd saunaklimaat zijn temperatuur en luchtvochtigheid cruciaal: hier maakt de sauna Baleo geen compromissen en is verkrijgbaar met Tepidarium Plus. Zo wordt een saunabezoek telkens weer een nieuwe en unieke beleving.

De Aerotherm van Röger zorgt voor de optimale luchtverversing in de sauna en zorgt zo voor een langdurig optimaal klimaatDe Aerotherm van Röger: het door Röger ontwikkelde ventilatiesysteem Aerotherm zorgt voor gezonde lucht. Want ook voldoende aanvoer van verse zuurstof is van wezenlijk belang zodat u zich tijdens het saunabezoek altijd helemaal happy voelt. Een natuurlijke luchtverversing is alleen niet voldoende. Aerotherm garandeert een tochtvrije be- en ontluchting van uw saunacabine en zorgt zodoende steeds voor een goede luchtkwaliteit en voldoende zuurstof. Dus: meer frisse lucht en een optimaal klimaat.

Met de Aerotherm von Röger bent u van de aanvoer van voldoende zuurstof
verzekerd: de aangevoerde lucht wordt door de oven verwarmd, door de sauna geleid en aan de overkant weer naar buiten geleid.

Sauna Baleo met designbekleding

Verander uw woning heel eenvoudig in een design-spa. Want de design-buitenbekleding Lito voorziet de sauna Baleo van een elegante zwart-witte robe. De zwarte groef- en veerverbindingen van de wit glanzende panelen geven de panelen een opwindende look.

De Lito buitenbekleding is omkaderd met elementen van hemlock voor een vloeiende overgang naar uw interieur. In de deurstijlen ziet u ook de hemlock terugkomen. De drempelloze glazen deur past helemaal in het concept en sluit perfect aan op het glazen voorpaneel.

  • Sauna Baleo met witte hoogglans buitenbekleding
  • Sauna Baleo van Röger Saunabau met witte hoogglans buitenbekleding en grote ramen

Ook de binnenkant van de sauna Baleo mag gezien worden en bekoord met zijn hoogwaardige binnenbekleding en saunabanken met afgeronde omlijsting. Elk model uit elke reeks voorzien wij van brede saunabanken met twee standen en een hocker, afscherming tussen de banken en rugleungingen en één hoofdsteun per ligplaats.

Een niet verblindende houten lamp verspreidt een aangenaam licht, maar het wordt nog sfeervoller met een kleurenlicht. Het wisselende kleurenspel geeft uw drukke dag kleur.