Naar de inhoud

Sauna Videro voor een mooi uitzicht

Sauna Videro: voor een mooi uitzicht

Een beperkte ruimte betekent niet dat een sauna in uw eigen woning niet tot de mogelijkheden behoort. Onze sauna Videro laat op indrukwekkende wijze zien dat saunaplezier ook met weinig ruimte bijzonder aantrekkelijk kan zijn.

Sauna Videro van saunafabrikant Röger met hemlock panelen en groot raamSauna Videro met hemlock paneel en
saunabanken van abachihout
De royale glaselementen en de glazen deur van de sauna Videro bieden uw blikken en gedachten veel ruimte om af te dwalen en vergroten daarbij optisch het interieur.

Overigens hoeft zich dit model voor zijn design helemaal niet te verstoppen: de royale panelen van hemlock met de abachihouten afgeronde omlijsting van de saunabanken geven de sauna Videro zijn onmiskenbaar uiterlijk. De verlichting, geïntegreerd in de wand achter de rugleuning, dompelt de cabine in een behaaglijk licht.

Saunaoven Nexus, wandoven met houten bekleding van Röger SaunabauSaunaoven Nexus met ovenbescherming en
olivijn-saunastenen
Dat de afmeting niet doorslaggevend is laat de saunaoven Nexus zien. De compacte wandoven kan perfect in kleine ruimtes worden ingebouwd, zorgt voor een aangenaam saunaklimaat en maakt echt Finse opgietingen mogelijk.

De sauna Videro is met Tepidarium Plus verkrijgbaar - ontspanning met één druk op de knop en u heeft een Finse sauna, warme lucht sauna, vitaliserende sauna of kuidensauna in uw cabine.