Naar de inhoud

terug verder

Infraroodcabine Movito van Röger

Met infrarode warmte de stijve spieren in uw rug laten ontspannen en het algemene welbevinden stimuleren: infraroodcabines van Röger voldoen volledig aan deze eisen en zijn geschikt voor elke woonruimte.

Infrarotkabine Movito ausgefahrenInfraroodcabine MovitoDankzij het slimme uittrekmechanisme met geleiderails kan de nieuwe, compacte infraroodcabine Movito eenvoudig met de hand worden uitgetrokken - en ná gebruik ook weer net zo gemakkelijk worden ingeklapt. Een slim en flexibel systeem dat het volume van de cabine vrijwel verdubbelt. Dit is de ideale oplossing voor iedereen die van flexibiliteit en compacte slimheid houdt.

Dit is o.a. mogelijk dankzij de opklapbare zitbank van massief dennenhout. De bank wordt bij het uittrekken naar beneden uitgeklapt en bij het samenvouwen naar boven ingeklapt. Handige bijkomstigheid is dat de zitbank ook meteen bescherming biedt tegen ingeklemd raken, omdat de cabine, als er iemand op de bank zit, niet ingeklapt kan worden. 

Miraculeus compact.

De infraroodcabine Movito ingevouwenNa het volledig uitklappen is de Movito ongeveer 1 meter diep. De cabine is uitgerust met comfortabele, ergonomische zitplekken met infraroodlamp en beweegbare rugleuning en biedt voldoende plek voor een ontspannen genieten van de weldadige warmte van de infraroodstraling. In ingeklapte toestand is de cabine slechts 60 cm diep. Dankzij het klassieke moderne design en de witte buitenbekleding is de Movito een toonbeeld van bescheidenheid, zowel qua benodigde ruimte alsook qua uiterlijk

De cabine is uitgerust met een 230 volt contactdoos en verkrijgbaar in twee modellen: de Movito Uno, met een breedte van 116 cm en één infraroodzitplek, en de Movito Duo die dankzij een breedte van 146 cm ruimte biedt aan twee infraroodzitplekken.

 

Innovatieve techniek in dienst van uw welzijn.

Infraroodzitplekken in de Movito
Duo met optionele SensoCare-stralersInfraroodzitplaatsen in de Movito Duo met optionele SensoCare-technologieDe zitplekken met infraroodlamp kunnen op verzoek worden aangevuld met de unieke SensoCare-technologie. Terwijl u geniet van de verzachtende en ontspannen warmte op uw rug meten de vier, in de infraroodlamp geïntegreerde sensoren de temperatuur van uw huid, zonder deze aan te raken. Vervolgens wordt de warmte-intensiteit volledig automatisch aan de meetresultaten aangepast. De twee verwarmingselementen in de wand aan de voorzijde zorgen daarnaast voor een aangename warmte in de cabine.

En net als bij de populaire en beproefde infraroodcabine Soleto van Röger, wordt ook voor de Movito gebruikgemaakt van hoogwaardige en duurzame keramische laagtemperatuurverwarmingselementen. 

Bedieningspaneel met touchscreen Bedieningspaneel met touchscreenUiteraard is ook de Movito standaard uitgerust met een modern, buitengewoon plat bedieningspaneel, een geïntegreerd geluidssysteem en discrete ingebouwde wandluidsprekers.

A propos het interieur: Voor de binnenbekleding kunt u kiezen uit profielen van vurenhout of hemlock – zoals op de foto – of houtpanelen van de dennenalp.

De inbouwspots in het plafond zorgen voor een aangename, warme sfeerverlichting. De Movito kan op verzoek worden voorzien van een LED gekleurd-/daglichtcombinatie.