Naar de inhoud

Wie zichzelf regelmatig met warmte wil verwennen maakt met een infraroodcabine van Röger een goede keuze.

Omwille van uw huid: SensoCare

Onze huid is een veelzijdig maar ook een gevoelig orgaan: ze beschermt ons tegen invloeden van buitenaf, reguleert de warmtehuishouding en geeft als zintuig ook emoties door. Reden genoeg om haar veel aandacht te geven. SensoCare is ontwikkeld om de infraroodstraling zo veilig en gelijkmatig op het lichaam uit te stralen. Met de SensoCare wordt gewaarborgd dat de intensiteit van de infraroodstraler nog beter op het lichaam van elke gebruiker is aangepast. Deze langzame verhoging waarborgt dat uw huid langzaam acclimatiseert.

Infraroodlamp van de Röger infraroodcabine met ThermoSens voor het meten van de huidtemperatuurInfraroodlamp met geïntegreerde huidtemperatuurmeting SensoCareSensoCare is een regelsysteem waarbij de in de infraroodlamp geïntegreerde temperatuursensoren de huidtemperatuur op uw rug meten. Dit vindt zonder aanraken plaats tijdens het gebruik. Met de meetresultaten wordt de warmte-intensiteit volautomatisch en overeenkomstig uw huidtemperatuur afgesteld.

De sensoren in de infraroodcabine meten de huidtemperatuur en de afgifte van warmte wordt hierop aangepastDe sensoren meten de huidtemperatuur en de afgifte van warmte wordt hierop aangepastBij de SensoCare kunt u kiezen uit drie temperatuuropties. U kunt daarbij het temperatuurinterval van uw voorkeur van soft, medium tot intensief instellen al naar gelang uw persoonlijke gevoeligheid voor warmte. Vervolgens start u de SensoCare, waarna het systeem uw actuele huidtemperatuur meet. De geselecteerde temperatuur wordt dan behoedzaam in enkele stappen bereikt. Gedurende dit proces wordt de huidtemperatuur continu gemeten en wordt de afgegeven warmtehoeveelheid indien nodig aangepast. Deze langzame verhoging garandeert dat uw huid langzaam acclimatiseert.