Naar de inhoud

Tepidarium van Röger: 4 klimaatzones in één cabine

Tepidarium voor uw Röger sauna

Biosauna inclusief: met een Tepidarium van Röger kiest u met één druk op de knop uw lievelingsklimaat. Of het nu een Finse sauna, warme lucht sauna, vitaliserende- of kruidensauna is, kies gewoon voor datgene waar u op dat moment zin in heeft. Want net zo gevoelig als het menselijke lichaam op de diverse klimaatvormen reageert, zo individueel moet ook het klimaat in uw sauna regelbaar zijn.

De Tepidarium Plus voor uw Röger sauna biedt u de grootst mogelijk precisie: de hoeveelheid vocht die in de cabine moet komen, wordt met een vochtsensor heel nauwkeurig en betrouwbaar geregeld.

Saunaoven Legio met tepidariumfunctie en aromaschaal voor een aangename geur in de cabineTepidariumoven voor uw Röger sauna met aromaschaalTepidariumoven Legio met aromaschaal. Krachtige opgietingen in de Finse sauna, ontspannende warme lucht sauna, heerlijk geurende kruidensauna, vitaliserende sauna of biosauna. Met deze saunaoven kent uw saunaplezier geen grenzen.

Verander uw sauna in een kruidensauna en laat de essence van de diverse geuren op uw inwerken. Fijnspar en dennennaalden zijn bijvoorbeeld een weldaad voor de luchtwegen. De ademhalingsspieren ontspannen zich en u krijgt meer lucht. Van oliën uit citrusplanten knapt het humeur op, rozemarijn werkt stimulerend en vitaliserend en met kamille verzorgt u uw huid. Over huid gesproken: de huid is ons grootste orgaan en het is u zeer dankbaar voor een prikkelarme, milde en vochtige warmeluchtbehandeling. Dankzij de sterkere doorbloeding, tot aan de buitenste huidlagen, worden afvalstoffen effectief afgevoerd.

Sauna, warme lucht sauna en kruidensauna in één cabine: met het Tepidarium van RögerMet het Tepidarium kunnen temperatuur en luchtvochtigheid dusdanig worden gecombineerd, dat behalve het typische hete droge saunaklimaat ook beduidend mildere varianten mogelijk zijn.

  • Tepidarium van Röger met getrapte luchtvochtigheid voor 4 klimaatzones in één cabine
  • Tepidarium Plus van Röger met regelbare luchtvochtigheid voor 4 klimaatzones in één cabine

U heeft voor uw Röger sauna de keuze tussen een tepidarium voor geklokte luchtvochtigheid en voor geregelde luchtvochtigheid. Welke u ook kiest: u zult er geen spijt van krijgen.