Naar de inhoud

Röger saunabesturingen

Wij voorzien uw sauna van de modernste technieken zodat u uw welbevinden precies kunt instellen. Al onze sauna- en tepidarium-besturingen zijn VDE getest en zien er bovendien ook attractief uit. De witte behuizing past uitstekend bij alle saunabekledingen.

Comfortabel en eenvoudig te bedienen: saunabesturing 3010 van RögerRöger saunabesturing 3010De 3010 saunabesturing en 3020 tepidariumbesturing overtuigen met hun gebruikersgemak. U selecteert de gewenste temperatuur of het saunaklimaat en in een mum van tijd is de cabine gereed voor gebruik. Door de handige programmeerfunctie kunt u tot 24 uur vooruit plannen wanneer u gebruik wenst te maken van de sauna.

Comfortabel en eenvoudig te bedienen: Saunabesturing 5010 van RögerRöger saunabesturing 5010 De 5010 besturingen voor sauna en 5020 met vochtsensor voor Tepidarium Plus bieden nog andere nuttige functies. Zo kunt u de actuele temperatuur en luchtvochtigheid in de cabine zichtbaar maken. Dankzij het verlichte display kunt u de besturing ook bij gedimd licht in uw wellness-oase zonder problemen bedienen. Voor een prettige sfeer in uw sauna kunt u de binnenverlichting in uw sauna naar behoefte dimmen.

Meer met minder: bij de verschillende designs van de Röger saunabesturingenDesignvariant Röger saunabesturingenMeer met minder, dat is de gedachte achter onze variatie in design. De slanke behuizing staat elegant op elk oppervlak, zodat men de verfijnde techniek op de achtergrond niet hoeft te missen. Alle designs zijn voor alle besturingsvarianten verkrijgbaar. Met een besturing van Röger geniet u zorgeloos van uw sauna.

Röger sauna- en tepidariumbesturingen dragen het VDE-keurmerk voor geteste veiligheidAlle Röger sauna- en tepidariumbestruringen zijn VDE getestAlle Röger sauna- en tepidariumbestruringen zijn VDE getest en met de modernste technieken uitgerust.

Het VDE-keurmerk wordt aan "Verband der Elektrotechnik Elektronik & Informationstechnik e.V." (VDE) goedgekeurde elektrische producten, inclusief elektronisch speelgoed, toegekend. Het VDE-keurmerk garandeert dat het product overeenkomt met de VDE-specificaties of Europese of internationaal geharmoniseerde normen en bevestigt de naleving van de veiligheidsvoorschriften in de geldende richtlijnen. Het VDE-keurmerk staat voor de veiligheid van het product met betrekking tot de elektrische, mechanische, thermische, toxische, radiologische en overige risico’s bij algemeen gebruik. Deze veiligheidstest for elektronische apparaten is in Duitsland niet verplicht maar de fabrikant laat deze vrijwillig uitvoeren.