Naar de inhoud

Weldadige warmte voor uw rug:
de sauna Baleo met infrarood rugelement

We weten het al jaren, warmtebehandeling met infrarood werkt ontspannend en verlicht de pijn. De weldadige infrarode straling kunt u nu ook naar uw eigen sauna halen.

Het infrarood rugelement van Röger voor de sauna Baleo past heel goed in een sfeervolle saunaomgeving. U kunt ontspannen achterover leunen en van de intensieve warmte op uw rug genieten. Daarbij meten de vier, in de infrarood-C lampen ingebouwde, SensoCare-sensoren de temperatuur op uw huid en passen de straling die wordt afgegeven hierop aan. De saunaoven zorgt gedurende de tijd dat de infraroodlamp actief is voor een aangename temperatuur in de cabine en houdt deze op 27 tot 35 °C. Met de 5030-besturing kan naast infrarood natuurlijk net zo eenvoudig een sauna- of tepidariumprogramma ingesteld en gestart worden. Zo laten alle drie de verschillende saunavormen zich eenvoudig in uw Baleo sauna combineren.

  • Sauna Baleo met infrarood rugelement
  • Het infrarood rugelement voor de Sauna Baleo met SensoCare-Technologie

Een spel van kleuren waarbij de zorgen van alledag verbleken

Een leven zonder licht kunnen wij ons niet voorstellen. Het lichaam en de gemoedstoestand van mensen worden beïnvloed door lichtintensiteit en kleuren. Zonlicht geldt als een van de beste medicijnen voor balans en een goed humeur. Breng daarom met het kleurenlicht van Röger de spectrale kleuren van het licht in uw sauna en maak uw saunabezoek daarmee tot een totale wellnesservaring.

  • Sauna kleurenlicht van Röger in een sauna met bekleding van fijnspar
  • Sauna kleurenlicht van Röger Saunabau in hemlockbekleding

Over het algemeen wordt de volgende werking toegekend aan kleuren: rood = stimulerend, geel = opgewekt en wekt onbezorgde gevoelens op, groen = ideaal om te ontspannen en rustgevend, blauw = verruimt uw blik en moedigt u aan om te dromen. Laat de kleuren een voor een op u inwerken of laat dit automatisch gebeuren. Het Röger kleurenlicht brengt uw sauna in de gewenste stemming. Het kleurenlicht van Röger is, afhankelijk van de indeling van uw sauna, verkrijgbaar in twee afmetingen en met keuze uit hemlock/fijnspar.

Impressie van het LED-kleurenlicht in de rugsteun van de sauna Baleo met raam

Sauna Baleo met binnenbekleding van hemlock, raam en gekleurd licht

  • Sauna Baleo met binnenbekleding van hemlock, raam en gekleurd licht
  • Sauna Baleo met binnenbekleding van hemlock, raam en gekleurd licht
  • Sauna Baleo met binnenbekleding van hemlock, raam en gekleurd licht
  • Sauna Baleo mit Innenverkleidung Hemlock, Fenster und Farblicht

Vraag naar de gratis Röger catalogus voor meer informatie over het infrarood rugelement, het kleurenlicht en meer Saunatoebehoren an.