Naar de inhoud

De privésauna van Röger staat garant voor ontspanning en gezondheid

Warmte voor welzijn met de saunaoven van Röger

Een goede oven maakt van een sauna pas een echt goede sauna. Daarom besteden wij veel aandacht aan onze saunaovens. De kwaliteitsgarantie van de elektrische veiligheid en de kwaliteit van alle Röger saunaovens is daarom voor ons vanzelfsprekend

  • Saunaoven, staande oven Scalio van Röger met sauna- en tepidariumfunctie
  • Saunaoven, wandoven Nexus spaart ruimte in de sauna

De staande oven Scalio overtuigt met zijn imposante uiterlijk. De plaatstalen antracietkleurige body past goed bij de steenkorf en het RVS onderframe. De 20 kg van origine Finse saunastenen in de Scalio-oven dragen hun steentje bij aan de opgietingen. Beduidend compactere afmetingen hebben de wandovens. Vooral de saunaoven Nexus past naadloos in de sauna met de minste interieurruimte. Beide wandovenmodellen Nexus en Legio zijn gemaakt van hoogwaardig RVS en beschikken over een steenhouder met saunastenen.

  • Saunaoven, wandoven van Röger met beschermrooster van hout, als sauna- en tepidariumoven verkrijgbaar
  • Saunaoven, onderbankoven Calero bespaart ruimte en zorgt voor een optimaal saunaklimaat

De onderbankoven Calero is niet alleen geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, maar ook om optimaal gebruik te maken van een kleine ruimte. De hete saunaoven is hier veilig en ruimtebesparend onder de saunabank verborgen. De warme lucht stroomt door het warmeluchtkanaal de cabine in en zorgt voor een heel gelijkmatige thermische gelaagdheid en een gezond klimaat. Bij deze oven zijn opgietingen probleemloos mogelijk dankzij een in het warmeluchtkanaal geïntegreerde klep. Ongeacht welke oven u kiest, alle modellen zijn als sauna- of tepidarium-oven verkrijgbaar.

Saunaoven Legio verkrijgbaar met sauna- en tepidariumfunctieWandoven Legio met tepidariumfunctie en aromaschaalOngeacht welke oven u kiest, alle modellen zijn ook als sauna- of tepidarium-oven verkrijgbaar.